Uvjeti poslovanja

1. Usluga

2. Podatci o isporuci

Dostava proizvoda se naplaćuje, sa uključenim troškovima pakiranja, pri preuzimanju proizvoda. Za proizvode koji se plaćaju po pouzeću Hrvatska pošta d.d. naplaćuje manipulativne troškove u vrijednosti 1,83% od ukupne vrijednosti paketa. Ovaj trošak nije naveden u Vašoj košarici i nije naplaćen od strane niti na ikoji način pod kontrolom CEL.MAR.MEDIA D.O.O.-TV-PRODAJA; naplaćuje ga Hrvatska pošta d.d. za svoje usluge prema svom Cjeniku.

Naručeni proizvod dobit ćete u roku od 1 do 3 radna dana od dana zaključene narudžbe.Naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, pri preuzimanju paketa u vašoj lokalnoj pošti ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrde narudžbe. Molimo Vas nemojte zaboraviti da ukoliko ste izabrali plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda, da Hrvatska pošta d.d. na konačnu cijenu proizvoda i poštarine naplaćuje i proviziju u vrijednosti 1,83% ukupne vrijednosti paketa ili minimalni 5,00 kuna i maksimalno 80,00 kn.

3. Povrat proizvoda

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa i jamstvenog lista.

Proizvod je moguće reklamirati isključivo ukoliko je isti kupljen od Cel.Mar.Medie d.o.o.

Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 30 dana od dana primitka proizvoda na Vaš račun. Sve pošiljke poslane na naš teret, kao i pošiljke sa otkupninom NE PRIMAMO.

Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca:

Postupak vraćanja proizvoda

Proizvodi koje vraćate jer ste pri preuzimanju zaključili da ne zadovoljavaju Vaša očekivanja moraju pri povratu biti potpuno neoštećeni i u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži. Kupac ima pravo raskinuti ugovor o kupnji proizvoda u roku od 8 dana od primitka proizvoda uz uvjet da proizvod nije bio korišten, te da je isti zapakiran u original pakiranju sa svim dijelovima i dokumentacijom. Kupac mora trgovcu dostaviti pisanu obavijest o raskidu ugovora u roku od 8 dana od primitka proizvoda. Proizvod se mora u roku od 8 dana vratiti na našu adresu i to: uredno zapakiran sa svim dijelovima i dokumentacijom u original pakiranju kao što ste ga i primili. Proizvod ne smije biti korišten ili oštećen.Prilikom povrata obavezno pošaljite i dopis kojim zahtijevate povrat uplaćenog iznosa umanjen za poštarinu. Kako bi Vam mogli u što kraćem roku izvršiti povrat novaca, u dopisu obavezno upišite Vaš broj tekućeg računa i banke U slučaju povrata proizvoda ili slanja na servis zbog nekog nedostatka, proizvod mora biti čist i uz njega priložen opisan nedostatak, odnosno razlog vraćanja ili reklamiranja.

Kupac je dužan obratiti se pismenim putem ili donijeti proizvod koji se reklamira na odjel reklamacija u ovom radnom vremenu:

ponedjeljak, srijeda, petak 8 – 15 sati;

utorak, četvrtak 13 – 20 sati, na adresu:

CEL.MAR.MEDIA D.O.O.
Partizanski put 132, 52100 Pula

4. Jamstvo

Proizvodi za koje dajemo jamstvo u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane proizvođača imaju jamstveni list na kojem je označena dužina jamstvenog roka i uvjeti pod kojima se jamstvo priznaje. Jamstveni list se dostavlja s računom i uputama za uporabu. U pravilu, garancija nije važeća na potrošni materijal, kao što su baterije, Ni-Cd, NIMH akumulatore,osigurače, diskete , žarulje, programsku opremu, elektroničke komponente. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun.Oštećenja i promjene na proizvodima koje su posljedica nepravilnog korištenja i nepostupanja u skladu s uputama za uporabu i uvjetima iz jamstvenog lista nisu pokrivena jamstvom.Ukoliko dođe do kvara proizvoda ili ga želite zamijenili za drugi, možete ga donijeti na odjel reklamacija koji se nalazi na adresi Pula,Belasova 8, svaki radni dan (ponedjeljak – petak) od 9-15 sati ili ga poslati poštom. Ukoliko proizvod šaljete poštom, poslat ćete ga na svoj trošak. Nakon servisa ili zamjene, popravljeni ili novi proizvod poslat ćemo na Vašu kućnu adresu, na naš trošak.

Jamstvo nije važeće u sljedećim slučajevima:

5. Odustajanje od narudžbe

U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.bctv.hr kontaktirajte nas:

Ukoliko ste odustali od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, niste ga dužni preuzeti.

6. Pravna obavijest

Cel.Mar.Media d.o.o. ne daje nikakva jamstva ili jamstva točnosti informacija, niti prihvaćaju bilo kakvu štetu ili druge odgovornosti za pogreške ili propuste u sadržaju objavljene ponude. Cel.Mar.Media d.o.o. ima pravo u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, promijeniti sadašnje uvjete poslovanja i cijene proizvoda ažuriranjem ove publikacije.

7. Politika privatnosti i sigurnosti

Vaši osobni podaci, koje ste nam povjerili prilikom narudžbe robe, će se koristiti samo za provedbu i dostavu ugovora, te ako kupac izrazi želju za obavještavanje kupca o našim novostima i dostignućima.